Strategisch beleid in organisaties, hoe en wanneer geef je dat een plek in je organisatie? Veel DGA's en bestuurders worstelen met deze vraag. Ondanks de wens hier meer tijd en aandacht aan te willen besteden komt er meestal niets van terecht in de praktijk. Hoe ga je dat dan wel doen? Juist omdat de noodzaak hiertoe vaak wel aanwezig is. Daarom organiseert Planning Company een workshop Strategie (deel 1 van 3). 

Datum & tijd

Datum:   Donderdag 26 november 2020
Tijdstip:  15:00 tot 18:00 uur
Locatie:  Arnhem, Eusebiusbuitensingel 9

Deelname aan deze workshop is gratis. 

Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus schrijf u snel in.

Hebt u vragen over deze workshop? Bel met Planning Company: 085 - 0479 505.

Planning Company en ProFaction hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Beide partijen gaan nauw samenwerken op het gebied van bedrijfsadvisering, organisatie ontwikkeling en toekomstgerichte financiële informatievoorziening om hiermee bedrijven en organisaties efficiënter, goedkoper en slagvaardiger te laten opereren. Beide oprichters zijn blij met deze stap veel kennis, ervaring en kwaliteit te bundelen en daarmee het verschil te kunnen maken. https://www.profaction.nl/

Afgelopen 4 oktober stond Planning Company met haar Financial Intelligence systeem Factview op de beurs van Financial Systems, georganiseerd door Alex van Groningen, in de Loods Nijkerk.

 

Wilt u weten hoe u zich als financial verlost van tijdrovend handwerk in Excel, hoe u specialistische kennis borgt in uw bedrijf, en volledige controle krijgt op alle data in uw organisatie, kom dan langs bij de Financial System beurs in Nijkerk op 4 oktober en maak kennis met onze fantastische Financial Intelligence oplossing Factview.

Bij zakendoen is wederzijds vertrouwen de basis; vertrouwen als mens en in elkaars expertise. Wij maken graag gebruik van Factview, omdat wij veel bewondering en waardering hebben voor de vertaling van de praktische inhoud door de expert op het gebied van Controlling, naar de technologische vertaling in het online Factview systeem.

In de afgelopen periode hebben wij weer nieuwe functies aan Factview toegevoegd. Het betreft de budgetmodule en het publiceren van management informatie voor projectleiders, afdelingsmanagers en directieleden.

Sinds kort werk ik met veel plezier voor Planning Company en Factview, een zeer geavanceerd financieel management systeem ontwikkeld door Planning Company.

Ik was enorm verrast toen ik in aanraking kwam met de analyse en rapportage mogelijkheden van Factview. De diepgang, het gemak, de online benadering en de veelzijdigheid van het systeem zijn slechts een paar voorbeelden waarvan ik ervaar dat ze de markt ver vooruit zijn.

Planning Company is een fijn bedrijf om voor te werken. Ik houd mij vooral bezig met project- & procesmanagement en met de helpdesk van Factview. De benodigde expertise daarin heb ik opgedaan bij overheden, grootbedrijf en MKB bedrijven.

De basisversie van het financieel managementsysteem Factview is fors uitgebreid. Het is gebruikersvriendelijker, sneller en het kan meer data verwerken. Bovendien heeft het een fris en eigentijds uiterlijk gekregen.

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Planning Company. Bij het professionaliseren en uitbreiden van onze organisatie hoort een frisse en eigentijdse look.