De basisversie van het financieel managementsysteem Factview is fors uitgebreid. Het is gebruikersvriendelijker, sneller en het kan meer data verwerken. Bovendien heeft het een fris en eigentijds uiterlijk gekregen.

In de vernieuwde Factview verwerkt u moeiteloos begrotingen en prognoses en voegt u uw eigen rapportages toe. Verder kunt u dimensies openklappen en nader bekijken op bijvoorbeeld afdelings- of projectniveau. Het is ook gemakkelijk om gegevens te splitsen in kostenplaatsen en vervolgens te analyseren.

Betrouwbare financiële informatie

Factview is een innovatief financieel managementinformatiesysteem dat automatisch managementinformatie genereert aan de hand van actuele administratiegegevens. Met Factview voert u uw beleid op basis van betrouwbare financiële informatie en houdt zo uw organisatie op een succesvolle koers. U beschikt razendsnel over rapportages, analyses, kengetallen en visuele afbeeldingen die u in één oogopslag een messcherp beeld geven van ontwikkelingen in het lopende boekjaar. U ziet direct de kansen, maar ook de bedreigingen. Dankzij forecasting en analyses krijgt u diepgaand financieel inzicht in uw processen.

Systeem met ervaring

Factview wordt al jaren succesvol toegepast door zeer tevreden klanten. Frequent brengen wij updates uit en breiden wij Factview uit met nieuwe functies die nog betere managementinformatie bieden aan onze gebruikers. Naast de basisversie, ontwikkelen wij op verzoek ook maatwerk in Factview. Dit betreft extra functionaliteiten die specifiek zijn voor uw organisatie en u adequate en overzichtelijke informatie en analyses opleveren.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.