Bij zakendoen is wederzijds vertrouwen de basis; vertrouwen als mens en in elkaars expertise. Wij maken graag gebruik van Factview, omdat wij veel bewondering en waardering hebben voor de vertaling van de praktische inhoud door de expert op het gebied van Controlling, naar de technologische vertaling in het online Factview systeem.

 Bij 4you vinden wij het belangrijk dat onze klanten inzicht hebben in de performance van hun onderneming; 24/7 inzicht in de bedrijfscijfers. Daarbij ondersteunt Factview; "altijd realtime inzicht in de operationele performance van een onderneming".

Bij 4you audit maken wij eveneens gebruik van het Factview systeem voor de cijferbeoordeling. Het bijkomend voordeel is dat Factview ons ondersteuning biedt bij Continuous Auditing. Dit levert toegevoegde waarde op voor onze klanten bij de uitvoering van de accountantscontrole. Wij voeren de audit op de jaarrekening op een innovatieve manier met behulp van algoritmes, tooling, video opnamen e.d.
 
Het gaat ons om een 'happy ondernemer' en het leveren van toegevoegde waarde.

“Antoinette Dijkhuizen is oprichtster van 4you accountancy en heeft gewerkt bij verschillende grote accountantskantoren. Omdat de afstand tot de klant steeds groter werd en de manier waarop invulling werd gegeven aan dienstverlening besloot ze de grote kantoren te verlaten en 4you accountancy op te richten. Wij willen dat onze klanten op elk moment van de dag kunnen zien hoe hij of zij ervoor staat. 4you heeft de samenwerking gezocht met innovatieve partners die de nieuwste online technologie in huis hebben”.