Sinds kort werk ik met veel plezier voor Planning Company en Factview, een zeer geavanceerd financieel management systeem ontwikkeld door Planning Company.

Ik was enorm verrast toen ik in aanraking kwam met de analyse en rapportage mogelijkheden van Factview. De diepgang, het gemak, de online benadering en de veelzijdigheid van het systeem zijn slechts een paar voorbeelden waarvan ik ervaar dat ze de markt ver vooruit zijn.

Met 20 jaar ervaring met Financial Reporting & Management Informatiesystemen in diverse omgevingen en organisaties, waarvan een groot gedeelte als consultant, dacht ik de mogelijkheden van software op dit gebied wel te kennen. En toch lukte het Planning Company om me te verbazen over de mogelijkheden van hun systeem Factview. De diepgang, het gemak, de online benadering en de veelzijdigheid van het systeem zijn slechts een paar redenen waarom ze hun concurrenten ver vooruit zijn. Daarom heb ik me met veel enthousiasme aangesloten bij het team van Planning Company. Uit de prettige samenwerking met het team blijkt dat de waardering wederzijds is. Samen staan we klaar om uw organisatie te overtuigen van de voordelen van het gebruik van Factiview.