ingridMet name voor non-profit organisaties en overheden is Ingrid Stevelink een inspirerende sparringspartner. Zij kan een rol vervullen op het gebied van projectfinanciering, (financiële) planning & control en bedrijfsvoering en kijkt met u vooruit. Haar werkwijze is gedegen en gestructureerd. Ingrid is bedrijfskundig adviseur en financieel expert.

stevenOndernemingen die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap (MVO) hoog in het vaandel hebben staan kunnen een beroep doen op Steven Duijvestijn. Hij kan u uitstekend adviseren als u wilt excelleren op dit gebied. Steven is bijzonder geïnteresseerd in de raakvlakken tussen ‘people, planet en profit’. Bij Planning Company adviseert Steven over strategie, MVO processen, gedragsverandering en verzelfstandiging.

WennekeOrganisaties die meer aandacht willen geven aan de rol en het functioneren van de medewerkers hebben aan Wenneke Ong een uitstekende sparringspartner. Zij heeft oog voor de mensen die binnen organisaties werkzaam zijn. Wenneke kijkt naar de individuele mens en overziet de relaties tussen teams en afdelingen evenals de invloed van de organisatiecultuur.

peterAls u behoefte heeft aan een sparringpartner die het ondernemerschap op alle niveaus heeft beoefend en daarbij doelen in combinatie met een mensgerichte benadering centraal stelt, dan kunt u een beroep doen op Peter Hobbelen. Zijn strategische inbreng is uiterst behulpzaam om plannen te realiseren en tot uitvoer te brengen. Zijn inbreng is van grote waarde bij de noodzaak tot samenwerking van meerdere bestuurslagen. Peter werkte in diverse functies onder meer bij Fokker en Daimler Benz in Duitsland en de VS. Peter is tevens een pionier op het gebied van sociaal ondernemerschap.

dickVernieuwing en strategie krijgt u in huis als u Dick Hulzebos inschakelt als adviseur. Hij heeft een passie voor innovatie en business ecosystemen. Dick behaalde zijn Master in General Business Management aan de Nyenrode Business University. Hij voelt zich thuis op corporate niveau en analyseert de wijze waarop organisatieonderdelen en teams samenwerken en hoe zij beter in staat zijn om door samenwerking en co-creatie het ‘verschil’ te maken voor toekomstige groei en ontwikkeling van de organisatie. Bij Planning Company geeft Dick directies en 2e laags management advies op het gebied van organisatie ontwikkeling en strategievernieuwing.