Dagmar van Eijs

Met Dagmar van Eijs haalt u een expert op het gebied van finance en strategic control in huis. Hij maakt complexe situaties in korte tijd inzichtelijk voor u. Financieel ‘in control’ zijn, een optimaal verdien – en businessmodel, strategische vernieuwing, riskmanagement en financiering (funding) zijn daarbij belangrijke speerpunten en aandachtsgebieden.

Dagmar werkte als universitair docent aan de Vrije Universiteit Amsterdam en deed ervaring op met talrijke advies- en managementopdrachten. Dagmar is oprichter van en geeft leiding aan Planning Company.

fred

Fred Plasmeijer kijkt met u mee wat uw organisatie wil bereiken en hoe deze doelen kunnen worden gerealiseerd. Vanuit zijn praktische ervaring weet hij wat er bij organisaties speelt. Hij kijkt vanuit een buy en build strategie, beoordeelt bedrijfsvoeringsprocessen en geeft haalbare oplossingen voor vernieuwing.

Fred heeft vele jaren als bedrijfseconoom, CEO en general manager in een internationale omgeving gewerkt, en brengt daardoor een scherp oog voor resultaat en uitdagingen mee. 

 

Floor van de Graaf richt zich op het verbeteren van commerciële processen binnen organisaties. Hij heeft hierbij bijzondere aandacht voor de financiële impact op de organisatie en dat de strategische focus gewaarborgd blijft. Floor heeft 20 jaar ervaring op dit gebied.

Na zijn studie International Business aan de Universiteit Nyenrode heeft hij kennis en ervaring opgedaan over commercieel en strategisch management in meerdere functies bij Philip Morris Nederland. Hij was verantwoordelijk voor Market Statistics en Sales Forecasting.

Norbert Peters is lead developer van het Factview fintech systeem. Hij heeft de geavanceerde database-ontwerpen en businessrules ontwikkeld die Factview tot misschien wel het snelste en meest geavanceerde systeem voor managementreporting en -forecasting maken.

Zijn inzicht in financiële processen gecombineerd met de kennis over de technische mogelijkheden op het gebied van web- en cloudoplossingen vormen het fundament voor de fintech-systemen van Planning Company. Hierdoor hebben wij ook alle kennis in huis om op verzoek van klanten aanvullende applicaties te ontwikkelen.