Factview is een ultramodern fintech systeem voor managementinformatie. Het is het meest geavanceerde gestandaardiseerde systeem dat op (corporate) bedrijfsniveau directie en bestuurders voorziet van uitgebalanceerd financieel inzicht over gerealiseerde resultaten, de uitnutting van budgetten, analyses op kostenplaatsen en projectniveau tot en met financiële forecasts en liquiditeitsprognoses.

Factview wordt gebruikt door cfo’s, controllers, (interim) financials, accountants en financieel adviseurs die hun klanten, directie, management en afdelingsmanagers van geavanceerde, hoogwaardige en kwalitatieve financiële informatie voorzien.

Factview transformeert financiële data uit boekhoudingen razendsnel naar krachtige en geavanceerde managementinformatie. U richt Factview moeiteloos in en kan rapportages geheel naar wens opstellen. Factview bespaart u tijd, handmatig werk en verbetert de kwaliteit van uw financiële analyse- en prognoseproces. Als gebruiker en organisatie beschikt u over een gecontroleerde en eenduidige gegevensstroom (datakwaliteit) en een gestroomlijnd rapportage- en informatieproces.

Download Factview voor Financials en CFO's 2018 (pdf)

Download Factview voor Accountants en Adviseurs 2018 (pdf)

 

Lees meer over Factview op factview.nl